Välkommen till Stall Fågeltäppan, något för dig som är intresserad av hästkurser och övriga aktiviteter med hästar. Vi erbjuder en verksamhet som låter ditt barn komma närmare stallmiljön och hästarnas liv på ett avslappnat sätt. Hos oss kan ditt barn få gå på ponnyfritids, en aktivitet efter skolan där gemenskap och glädje står i fokus. Det här är en perfekt lösning för barn som redan går i ridskola och vill spendera extra tid med hästar. Självklart behöver inte ditt barn gå på ridskola vid sidan av, det här är en aktivitet som passar erfarna såväl som oerfarna barn. 

Våra aktiviteter är det perfekta tillfället för att stänga av verkligheten för en stund och bara vara, här vistas man i en avslappnad miljö med djur och natur. Det finns många olika aktiviteter att ta del av hos oss, allt från hästmys och ridning till fotografering, hästkalas och hästkurser. 

Vårt stall ligger i Norberg men vi vänder oss även till er som befinner er i närliggande städer och orter, bland annat Avesta, Fagersta och Hedemora med omnejd. Som nämnt är alla barn välkomna hos oss, det spelar ingen roll om man har erfarenhet eller inte av hästar och stallmiljön. Vi vill erbjuda något för alla barn som har ett intresse för hästar. Tveka inte på att höra av er till oss om ni har några frågor om våra aktiviteter eller vårt stall.